SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Välkommen till Jazzgymnasterna

Anmälan för både gamla och nya medlemmar sker via vår hemsida under fliken Anmälan. Höstens kursutbud hittar du under Våra Grupper. 

 

Kursstart höstterminen v.37 tom v.49

Kursstart vårterminen v.3 tom v.18

 

Vi följer skolans lovdagar. 

 

Vårterminen avslutas med gemensam uppvisning i Sporthallen söndagen den 5 maj. Information kring detta kommer under våren.

 

Varmt välkomna!

 

 

Läs gärna Frågor och svar för mer information.

 

 

 

 

 

 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
Juluppehåll
2023-12-04 11:12

Vi har nu gått in i v 49 som är sista veckan vi har vår verksamhet innan vi tar julledigt. Vårterminen startar igen v 3 och man fortsätter som vanligt i sin grupp.  Tack alla dansare, gymnaster och ledare för en härlig hösttermin.

 

Önskar er alla lite skön ledighet och ett Gott Nytt År!

 

Hälsningar Jazzgymnasterna

Info till vårdnadshavare
2023-09-28 17:56

På förekommen anledning vill vi påminna om vikten att komma i tid till gymnastik/danslektionernas slut för att hämta upp barnen. Vissa kvällar har vi fler lektioner direkt efter varandra och ledarna behöver avsluta och påbörja lektionerna snabbt. Självklart ser vi till att inget barn blir lämnat ensam. 

Mvh Maria 

Ordförande i Jazzgymnasterna 

Välkomstbrev
2023-09-10 10:04

Hej och välkomna till en ny termin hos Jazzgymnasterna! Jazzgymnasterna är en ideell förening och vi bedriver vår verksamhet på fritiden. Vi verkar på flera platser runt om i stan. Vi går nu in i vecka 37 och det är dags att starta upp våra grupper. 

 

Vi rekommenderar mjuka och sköna kläder som är lätta att dansa och gympa i. En ledare möter upp vid omklädningsrummet när lektionen ska börja. Vi påminner om vikten av att stanna hemma vid sjukdom. Vi följer skolans lovdagar.

 

All information från ledare/styrelse sker via mail. På vår hemsida finns den information ni behöver från oss, läs gärna Frågor och svar. 

 

Varmt välkomna!

Jazzgymnasternas styrelse

 

 

Vi är vaccinerade mot doping
2020-04-29 15:00
För att hitta till vår uppdaterade antidopingplan, klicka på fliken Dokument
Kvalitetssäkring
2020-04-29 15:00

Vår uppdaterade kvalitetssäkring finner ni under fliken Dokument.


Nyheter från våra grupper
Det finns inga nyheter..